Om Eric Lebert Hirvi

Om Eric Lebert Hirvi

Jag har arbetat med hälsa på olika sätt i mer än 30 år, mer än 20 år med reflexologi och är certifierad coach. Det har varit Friskis & Svettis, egna företag i Sverige, Thailand och Grekland, friskvårdskonsult inom företagshälsovården och olika projektanställningar.

På fritiden älskar jag att odla, producera den mat jag äter då jag är vegetarian. Helst skulle jag vilja köra en fräsig motorcykel med min älskade bakpå. Snickra och skapa är en stor hobby och jag har tävlat i division tre i bowling.

Camilla och Erik Lebert Hirvi

Min fru Camilla träffade jag via nätet 2005 och följde med till Thailand där jag aldrig hade varit. Sedan dess är jag mestadels utlandsboende och digital nomad, vilket jag älskar.

Jag är en inspiratör som coachar i personlig utveckling, karriär, finans, livsstil och självfokus. En ung man i ¨medelåldern¨ som inspireras av andra som vågar tänja på gränserna med sina drömmar och visioner. Jag vill själv påverka och inspirera andra till att göra det ovanliga och det eftersom jag känner mig lite ovanlig själv. Jag ser möjligheter och vill utveckla livet i sammanhang som är gynnsamma för människans och jordens bästa.

Jag har mitt ursprung i en annorlunda familj med finskt påbrå och har sju syskon. Numer en stor släkt och en salig blandning av vänner. Jag har aldrig varit nöjd med vare sig boplats eller arbete förrän den dag jag överraskade mig själv och flyttade utomlands. Där fann jag mitt hem inom mig själv. Där i omställningen och på resan kom jag liksom hem. Vi har en ny dag varje dag och med den följer nya möjligheter.