Coaching med Eric

Coaching med Eric

Min coaching

Jag är certifierad coach och med min coaching tar du dig från tanke till handling inom vilket livsområde som helst. Min specialitet ligger i att se de små stegen som leder till de stora förändringarna. Med erfarenhet av att ställa om i livet när det gäller exempelvis ägande, boende, inkomster och prioriteringar är jag ett stöd för dig om du vill något mer i livet än det du har idag.

Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med inre processer eller konkret hjälp framåt, vi utgår alltid från dina mål och intentioner. Det kan röra allt från väldigt konkreta frågor om din roll som människa, make/maka, förälder, arbete, pengar, eller djupare aspekter av din livsvision, dina hinder, personlig utveckling och frågor som du behöver få stöd i.

Vi sorterar och vaskar fram den bästa vägen att ta dig fram till ditt mål och din vision. Ja, kanske ditt drömscenario av det du väljer att fokusera på. Varje steg och alla samtal leder dig framåt i den riktning du siktat in dig på och de frågor som kan dyka upp på vägen kommer vi att finna lösningar på. Med frågor och alternativa val finner du svaren inom dig. Vill du förändra, lyfta din tillvaro inför framtiden så tar du det första steget med mig redan idag med garanterade resultat.

Coaching med Eric Lebert Hirvi

Holistisk syn på livet

Jag har mer än 30 års erfarenhet av hälsoarbete och är idag en av Sveriges främsta reflexologer och coacher. Inom olika verksamheter har jag utvecklat människor till en bättre version av sig själva och visat att det går att nå sin potential. Med oräddhet, inkännande och stor tillit till att lyckas visar jag vägen med utveckling, möjligheter och ett stort hopp. Jag själv kastade mig ut i den stora världen 2005 och är än idag övertygad om att alla kan hitta sitt drömliv på alla plan i livet. När alla delar i livet arbetar i samklang och är i balans så mår vi som bäst. Detta holistiska synsätt speglar min framtoning som coach och människa.

Coaching online

Coachingen sker via Zoom och du behöver en internetuppkoppling, en enhet med en webbkamera, högtalare och mikrofon.

Ladda ner Zoom gratis här https://zoom.us/support/download

Fördelar med webbsamtal:

  • Du kan vara hemma eller där du känner dig bekväm.
  • Det finns större möjligheter att bestämma tid.
  • Det är tidsbesparande, man behöver inte ta sig till en viss plats.
  • Du är fysiskt var som helst i världen.
  • Det ger möjlighet att träffas under resor eller sjukdom.

TYSTNADSLÖFTE
När jag coachar dig har jag tystnadslöfte. Jag berättar aldrig ens att du har bokat coaching hos mig och givetvis inget om det vi pratar om. Du kan alltid känna dig helt trygg och ska kunna våga prata om det som du kanske inte kan prata om med någon annan.

UPPLÄGG OCH PRISER
Upplägg för coaching och priser varierar utifrån hur många coachingar du bokar. Välj mellan 1, 3, 5, 10 eller 16 gångers coaching. För prisuppgift för de olika uppläggen, fyll i intresseförfrågan.

Intresseförfrågan