Inspiration med Eric

Min Inspiration med Eric Lebert Hirvi

Min mission är att inspirera människor till mer äkta livsval. Detta gör jag genom egna erfarenheter och lyfter fram alternativa sätt att både arbeta och leva. Jag ställde om i mitt liv 2005 genom att flytta till Thailand på heltid. Från 2011 bodde jag några år Rhodos för att därefter fördela mitt uppehälle i Sverige, Grekland och Asien. Hela tiden har jag valt att äga så få saker som möjligt. Jag äger bara det jag verkligen använder och köper jag något nytt så avyttrar jag något annat. Det här gör det mycket lättare att ställa om i livet när och om det behövs. Dessutom ger det mig mer tid till annat, energi att fokusera på det som jag verkligen vill och behöver. Saker kostar ju både tid, pengar och energi. Min inställning till att äga få saker gör att jag kan kontrollera livet på ett helt annat sätt än förut, vara mer oberoende. Att ha full koll på ekonomi, ägodelar och investeringar skapar full frihet och en oberoende livsstil.

90 dagar med Camilla & Eric

90 dagar med Camilla & Eric

Den inspiration jag delar här är min och Camillas vlogg ”90 dagar med Camilla & Eric” där vi visar vår vardag under 90 dagar i sträck. Hittills har vi spelat in fem säsonger med över 450 filmer totalt.

Yogaresa med Malin Berghagen Eric och Camilla Lebert-Hirvi

Yogaresor

Här du finner också våra yogaresor i Sverige och Grekland med Malin Berghagen. På resorna finns jag med som inspiratör och reflexolog.

Forever Mr Aloeveric International

Forever

Vill du ha en alternativ inkomst tipsar jag om Forever som gett mig möjligheten att arbeta fritt och globalt. Det kan det göra för dig med!